Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Νέος δίσκος για τη Monika / Ακούστε τα νέα singles

Η Monika επιστρέφει με τον ολοκαίνουργιο δίσκο "Exit", δύο χρόνια μετά την, κατά κοινή ομολογία, πιο ευχάριστη δισκογραφική έκπληξη των τελευταίων ετών, το "Avatar".Tο νέο άλμπουμ βρίσκει τη Monika να εξορμά προς όλες τις κατευθύνσεις, βρίσκοντας διέξοδο από συναισθηματικά ή και κοινωνικά βάρη, χωρίς να παύει, όμως, να αποτελεί μια εξίσου προσωπική κατάθεση με την προηγούμενη δουλειά της.
Η Monika διατηρεί την αυθεντικότητα και την αμεσότητα που λύγισαν ακόμα και τους πιο δύσπιστους που ήρθαν αντιμέτωποι με το ντεμπούτο της . Πιστή στις διαχρονικές επιρροές της, τις ενσωματώνει με μαεστρία στο μοντέρνο post-90s κόσμο της, παντρεύοντας την ίδια στιγμή το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη παγκόσμια ποπ σκηνή.
Στο "Exit", η Monika ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε με το πρώτο της άλμπουμ, με μια φιλόδοξη παραγωγή που σφύζει από μελωδικότητα, συναίσθημα και αιχμηρές αναφορές. .Χρησιμοποιώντας πλούσιες ενορχηστρώσεις, όπως στο ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ και στο πρώτο single " Show me, come on" για να αφηγηθεί τις πιο μύχιες σκέψεις της, η Monika ισορροπεί ανάμεσα στη μουσική πολυ - συλλεκτικότητα και την προσωπική εξομολόγηση με την ελπίδα ότι θα αγγίξει όσους περισσότερους ακροατές μπορεί, μακριά από ελιτισμούς και περιοριστικές ταμπέλες.Τα νέα singles "Show Me, Come On" και "Yes I Do"μπορείτε να ακούσετε στο myspace της Monika εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου